Om Fyrop.dk

Danmark er et land med mange brændeovne og pejse. Det skyldes nok at vi er et nordligt liggende land hvor der bliver koldt om vinteren, og en brændeovn er en god måde at varme op og holde varmen i et hus på, samtidig med det spreder hyggelig stemning.

Vi er også et folk med tradition for udendørs aktiviteter der ofte kan involvere bål eller åben ild på anden måde. Uanset hvad du er til, så er Fyrop.dk lavet med det formål at informere dig om det bedste brændsel og de bedste varmekilder, samt evt. tilbehør og anden nyttig information.

CSR-profil – Vi støtter det gode initiativ

Her på Fyrop.dk vil vi gerne give dig som bruger den bedst mulige oplevelse. Dernæst vil vi gerne give opmærksomhed til de gode sager det er muligt at støtte via vores online tilstedeværelse. Herunder støtter vi dem ved at gøre opmærksom på deres mærkningsordning og linke til siden hvor du kan læse meget mere om sagen.

Affaldssortering.org mærkning Forenigo - Gratis hjemmeside til foreninger Miljøvenlig pakning til forsendelser Etik online Plastik i havet Nej tak til plastik Reklamebeskyttet virksomhed